Családi ház villanyszerelés

Ház villanyszerelés

Pontos munkavégzés

5 év garancia!

Családi ház villanyszerelés Budapesten és Pest megyében most épülő vagy felújításra szoruló ingatlanok teljeskörű villamossági felújítása, kivitelezése. Süllyesztett szereléssel (falba vésve) védőcsövezéssel. Igény esetén a világítás megtervezésében és a szerelvények kiválasztásában profi lakberendező lesz a segítségedre.

Egy családi háznál a lehetőségeinknek csak a képzeletünk szab határt, a kényelmi megoldások száma szinte végtelen. Szauna a pincébe, jakuzzi a teraszra, medencefűtés? Egy közös van ezekben, mindhez szükséges megfelelő áramellátás Mi biztonságos, minden szabványnak eleget tevő hálózatokat építünk ki.

Családi ház villanyszerelés ára

Mivel a lehetőségek széleskörűek, ezért mindenképp személyes felmérés javasolt, hogy pontosan át tudjuk beszélni az igényeiteket. Hozzávetőleges árakat a Villanyszerelési árak menüpont alatt találtok.

Családi ház villanyszerelés költségvetés

A költségvetést 3 nagyobb ütemből áll: alapszerelés, lakáselosztó szerelés, szerelvényezés. Az alapszerelés anyagszükséglete a védőcsövek, vezetéket, szerelvény- és kötődobozok, gipsz. A lakáselosztó méretezéséhez szükség van igényfelmérésre. Szerelvényezésnél, munkadíjjal és a szerelvények árával számolhatunk.

Családi ház villanyszerelés ár

Árainkat megtaláljátok a Villanyszerelési árak menüpont alatt.

Gyengeáramú villanyszerelés

Ne feledkezzünk meg, hogy a mai világban elengedhetetlen az internet és tv hálózat kialakítása. Fontos, hogy erős- és gyenge áram egy védőcsőben nem mehet, mindenképpen külön csőben szükséges vinni. Süllyesztett gyengeáramú szerelésért kérd ajánlatunkat!

Könnyűszerkezetes ház villanyszerelése

Könnyűszerkezetes épületek villanyszerelése Budapesten, Pest megyében, és a Balaton környékén. Rejtett, vagy falon kívüli szereléssel kábelcsatornában. Ide tartozik az alapszerelés, az elosztó csere illetve a konnektorok lámpák felszerelése. Igény esetén a világítás megtervezésében és a szerelvények kiválasztásában profi lakberendező lesz a segítségedre.

Családi ház elektromos tervezés

Egy pontos terv minden jól kivitelezett villanyszerelés alapja. Felmérés és az ajánlatunk elfogadása után minden esetben villamos tervet készítünk, hogy minden gördülékenyen menjen.

Okos ház villanyszerelés

Szeretnéd a lámpáidat okostelefonodról vezérelni? Redőnyöket egy gombnyomással leengedni? Esetleg a fűtésed szabályoznád munkahelyedről? Segítünk kivitelezni elképzeléseidet! Bízd szakemberre a kiépítést.

Gyakori kérdések a témában

Egy precízen kivitelezett villamos hálózat 10 évig problémamentes rendeltetésszerű használat mellett.

Az EPH kialakításának lényege, hogy a különböző fémcsöveket és fémszerkezeteket összekössük a földeléssel, hogy ne tudjon potenciálkülönbség kialakulni.

Ház méretétől függően 1-3 hét.

Általában a bontási munkálatok után, még a burkoló és festő előtt.

Mindkettő! Lehet szó egy újépítésű ingatlanról vagy éppen egy több évtizedes családi házról, mindkét esetben állunk rendelkezésedre.

Szakemberekként fontosnak tartjuk, hogy tapasztalatunk segítségével segítsünk olyan helyzetekre is gondolni, amelyekre egyébként nem számítanánk. Ezért érdemes például megosztani velünk, hogy milyen típusú gépeket terveztek majd használni, későbbiekben várható-e bármilyen bővítés.

A fontos információkat összegyűjtve segítünk kialakítani, hogyan álljon össze a családi házatoknak a villanyszerelési folyamata.

Igen! A kültéri áramköröknél picit más típusú kialakításra van szükség, hiszen a megfelelő IP védelemmel nélkül nem állnak ellent az időjárási viszontagságoknak. Családi házak villanyszerelése közben nagy hangsúlyt fektetünk igény szerint a kertek biztonságos és teljeskörű munkálataira.

Ezt rengeteg tényező befolyásolja. Általánosságban elmondható, hogy a teljes körű munkálatok 2-4 hét között készülnek el, míg kisebb munkálatok akár 4-12 nap alatt. Azonban az egyedi igények és a terület nagysága mindig nagyban befolyásolja az elkészülési időt. Arra törekszünk, hogy a leggyorsabb munkavégzést biztosítsuk a legjobb minőséggel párosítva!

06 70 418 4367

Érdeklődjön telefonon!

zodavillszer@gmail.com

Kérjen ajánlatot e-mailben!

2310 Szigetszentmiklós

II.Rákóczi Ferenc utca 117.

ZoDa-Vill

Kapcsolat

Kérj ajánlatot még ma!