ZoDa-Vill

Szolgáltatásaink

Vállaljuk panellakások, tégla lakások, családi házak teljeskörű villanyszerelését a tervezéstől a szerelvényezésig.

Díjmentes felmérés

Budapesten és Pest megye egész területén díjmentes felmérés, aminek során együtt átnézzük a meglévő villamos hálózatot, átbeszéljük az igényeiteket és ezalapján megbeszéljük indokolt e a felújítás.

Teljeskörű, vagy részleges felújítás.

Teljeskörű, vagy részleges villanyszerelési felújítás panellakásokban (link a tudástárhoz), lakásokban Süllyesztett szerelés (véséssel), vagy falon kívüli kábelvezetés kábel csatornában. Ide tartozik az alapszerelés, az elosztó csere illetve a konnektorok lámpák felszerelése. Igény esetén a világítás megtervezésében és a szerelvények kiválasztásában profi lakberendező lesz a segítségedre.

Családi ház villanyszerelés

Családi ház villanyszerelés (link a tudástárhoz) Budapesten és Pest megyében most épülő vagy felújításra szoruló ingatlanok teljeskörű villamossági felújítása, kivitelezése. Süllyesztett szereléssel (falba vésve) védőcsövezéssel. Lépései alapszerelés, elosztó csere, konnektorok, lámpák felszerelése. Igény esetén a világítás megtervezésében és a szerelvények kiválasztásában profi lakberendező lesz a segítségedre.

Nyaraló villanyszerelés

Röviden átbeszéljük, mik az igények, ezután megbeszélünk egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot helyszíni felméKönnyűszerkezetes épületek villanyszerelése Budapesten, Pest megyében, és a Balaton körül. Rejtett, vagy falon kívüli szereléssel kábelcsatornában. Ide tartozik az alapszerelés, az elosztó csere illetve a konnektorok lámpák felszerelése. Igény esetén a világítás megtervezésében és a szerelvények kiválasztásában profi lakberendező lesz a segítségedre. réshez.

Elektromos autótöltő kiépítése

Elektromos autót vásároltál? Szeretnéd, ha hamarabb feltöltene? Nem tudod, melyik töltőkészülékre van szükséged? Mi segítünk!

Információk, amire szükségünk van:

Ezek alapján, már tudunk ajánlani töltőt, amit beszerzünk, és ki is építünk otthonotokban. A töltőn felül szükségesek még áramkör védő berendezések, ajánlatunk erre is minden esetben kiterjed.

Kisebb villanyszerelési munkák

06 70 418 4367

Érdeklődjön telefonon!

zodavillszer@gmail.com

Kérjen ajánlatot e-mailben!

2310 Szigetszentmiklós

II.Rákóczi Ferenc utca 117.

ZoDa-Vill

Kapcsolat

Kérj ajánlatot még ma!