Elektromos hálózat felújítás

Villamoshálózat felújítás

Precíz munkavégzés

Biztonságos otthon

Az elavult elektromos hálózat rengeteg bosszúságot okozhat, legjobb esetben csak egy-két konnektor nem fog működni, rosszabb esetben, akár lakástűz is lehet belőle. A régi alumínium vezetékek és összesodort kötések, már nem alkalmasak korunk elektromos eszközeinek ellátására. Ha felújításban gondolkodsz, kezd a villanyszereléssel!

Használt lakást vásároltál? Felújítás előtt érdemes egy szakképzett villanyszerelővel átnézetned a villamos rendszert, a későbbi problémák elkerülése érdekében. Ha nem vagy biztos benne, hogy a lakásod bírni fogja az indukciós főzőlapot, vagy a klímát keress bennünket, segítünk eldönteni!

Elektromos hálózat felújítása

Egy modern lakásban elengedhetetlen a megfelelő számú és méretezett áramkör, általánosságban elmondható, hogy szobánként legalább két áramkör szükséges, valamint kötelező áramvédő kapcsolóval(Fí relével) ellátni az ingatlant. 

Elektromos hálózat felújítás ára 2022

Idén az árak emelkedését az anyagok drágulása okozza, de mi igyekszünk a lehető legjobb ár- érték arányban dolgozni továbbra is!

Elektromos hálózat felújítás ára

Az elektromos hálózat felújításának ára nagyban függ attól, hogy a teljes elektromos rendszert szükséges cserélni, vagy csak egy részét, ebben segítünk neked! Egy helyszíni felmérés alkalmával átnézzük a meglévő rendszert, egyeztetjük igényeiddel és csak a szükséges javításokra adunk ajánlatot! 

Társasház elektromos hálózat felújítás

A panellakások nagy hátránya, hogy nem lehet akárhol vésni. A kábelek csak előre meghatározott helyeken haladhatnak, egyes esetekben még statikus véleménye is szükséges lehet. Viszont ha még az „eredeti” a villanyszerelés, akkor biztos, hogy fel kell újítani.

Panel elektromos hálózat felújítás

Panel lakások elektromos hálózatának felújításával kapcsolatban kérjük érdeklődjön!

06 70 418 4367

Érdeklődjön telefonon!

zodavillszer@gmail.com

Kérjen ajánlatot e-mailben!

2310 Szigetszentmiklós

II.Rákóczi Ferenc utca 117.

ZoDa-Vill

Kapcsolat

Kérj ajánlatot még ma!