Infra fűtés

Infra fűtőpanel telepítése

Takarékos, korszerű fűtési rendszer

Egészséges fűtés

Infrapanel béltéri felhasználásra. Innovatív energiatakarékos elektromos infra fűtőpanelek fali és mennyezeti rögzítéssel. Alkalmazásuk akár új építés akár felújítás esetén is ideális választás mindazoknak, akiknek fontos a magas hőérzet és a prémium design.

Az infra fűtés egészséges és olcsó fűtés. Az infra fűtés kiépítése nagyságrendekkel kedvezőbb, mint a hagyományos fűtés kiépítése. Gyakorlatilag láthatatlan, nincsenek fűtőtestek, kazán, fűtéscsövek a falon. Tiszta a lakás, nincs keringő por, a hatásfoka pedig magasabb, mint más fűtési megoldásoknak.

Konkrét árakért érdeklődj az elérhetőségeink egyikén.

Infra fűtés ár

Azt, hogy mennyi és mekkora panelek kellenek az adott lakás, illetve szoba légköbméter mennyisége határozza meg, és a lakás hővesztesége, pl.: ha egy lakás, ház hőszigeteléssel rendelkezik, akkor kevesebb a hővesztesége.

Infra fűtés kalkulátor

Írd meg nekünk, mekkora lakást szeretnél infrapanelekkel fűteni, a szobák méretét, és, a ház hőszigetelését. Mi kiszámoljuk a szükséges panelek méretét!

Infra fűtés költsége

Összehasonlítva a kondenzációs kazánokkal vagy a hőszivattyús fűtéssel, az infrapanelek jóval olcsóbbak, nem igényelnek karbantartást, nincs szükségplusz helyre nincs központi egységük és bonyolult csőrendszerek sincsenek!

Infra fűtés vélemények

Általánosságban az ügyfelek azért választják az infrafűtésnek ezt a fajtáját, mert olcsó, megfelelő villamos hálózat esetén könnyen beszerelhető, kellemes hőérzetet ad, nincs szálló por.

Infra fűtés fogyasztása

A havi villanyszámlát nem a panelek teljesítménye határozza meg, hanem az ingatlan hővesztesége. Napelemmel kombinálva a fűtésszámlád akár 0 Ft is lehet!

Infra fűtés padló

Amennyiben burkolatcserét is tervezel, akkor neked kiváló választás lehet az infra padlófűtés. Erről a technológiáról azt érdemes tudni, hogy a lakás alapterületének 60%-t szükséges fűtőfóliával borítani, a kellemes hőérzet eléréséhez.

Gyakori kérdések a témában

Az infrapanel a napsugárzáshoz nagyon hasonló hőt bocsát ki, így rendkívül komfortos környezetet biztosít a kutyád számára. Természetes hőérzetet biztosító kutyaház fűtés, melynek lényege, hogy az infrapanel által kibocsátott hő nem a levegőt fűti, hanem a környező tárgyakat és magát a házikedvencet, ezért az infrapanel kutyaház melegítő szigeteletlen, vagy részben nyitott kutyaház esetében is nagyon hatékony.

Az infrapanel egy 230V-os hálózati feszültséggel működő innovatív fűtési megoldás, amely minden hagyományos elektromos fűtőpanelnél magasabb hőérzet kialakítására képes. Az infrapanel elsősorban a szilárd testeket és a levegőben található részecskéket fűti fel elsőként, melyek később a szoba levegőhőmérsékletét hivatottak biztosítani.

Többféle megoldás közül választhatunk, vezetékes, vezeték nélküli, központi termosztát, vagy akár okos termosztát is elérhető.

Kinézetre olyan, mint egy lámpa, azon az elven működik, mint a beltéri panelek.

Napelemmel kombinálva fűtésszámlánk, akár 0 Ft is lehet!

06 70 418 4367

Érdeklődjön telefonon!

zodavillszer@gmail.com

Kérjen ajánlatot e-mailben!

2310 Szigetszentmiklós

II.Rákóczi Ferenc utca 117.

ZoDa-Vill

Kapcsolat

Kérj ajánlatot még ma!