Villanyszerelés

Villanyszerelési munkák

Villanyszerelés kedvező árakon!

Biztonságos villamos hálózat!

Szakképzett villanyszerelő kollégáink állnak rendelkezésére! Budapesten és Pest megyében díjmentes felmérést biztosítunk! Munkánkra 5 év garanciát vállalunk! Teljeskörű felújítás Fix árak, rejtett költségek nélkül.

A villanyszerelés egy rendkívül veszélyes munka, ami komoly körültekintést igényel. Munkatársaink szakképzet villanyszerelők. Garantáljuk, hogy a ránk bízott feladatot szakszerűen és precízen végezük el.

Szolgáltatásaink

Szakterületeink, specialitásaink

Vállaljuk panellakások, tégla lakások, családi házak teljeskörű villanyszerelését a tervezéstől a szerelvényezésig.

Villanyszerelési szolgáltatásainkról

Vállaljuk épületek, lakások, családi házak, irodák villamos hálózatának kiépítését, hibaelhárítását Budapest és Pest megye területén. Segítünk villamos hálózatának bármilyen meghibásodása esetén! Több, mint 20 éves villanyszerelői tapasztalattal állunk szolgálatodra. Minden munkánkra garanciát vállalunk, mert mi csak tökéletesen elvégezett munkát adunk ki a kezünkből. Számunkra fontos az ügyfelek elégedettsége, törekszünk a kiváló ár- érték arány megtartására!

plug (1)

Villanyszerelés Budapest

A legkedvezőbb feltételek mellett végezzük el a társasházi lakások, családi házak, üzletek vagy irodák villanyszerelését, elektromos hálózatok precíz, professzionális kiépítését.

plug (1)

Villanyszerelés árak

A munkánkat 3 nagyobb részre lehet osztani: az alapszerelés, elosztó szerelés és szerelvényezés. Ezekhez tartoznak munkadíjak és anyag díjak. Minden esetben munkakezdés előtt megállapodunk a végleges árról. Ezekről bővebben a Villanyszerelés árak menüpont alatt olvashatsz.

Gyakori kérdések a témában

Gipszkartonon való villanyszereléssel kapcsolatban kérjük, kérjen ajánlatot vagy egyeztessen velünk telefonon, e-mailben!

Villanyszerelés csövezéssel kapcsolatban kérjük, kérjen ajánlatot vagy egyeztessen velünk telefonon, e-mailben!

Falon kívüli villanyszereléssel kapcsolatban kérjük, kérjen ajánlatot vagy egyeztessen velünk telefonon, e-mailben!

06 70 418 4367

Érdeklődjön telefonon!

zodavillszer@gmail.com

Kérjen ajánlatot e-mailben!

2310 Szigetszentmiklós

II.Rákóczi Ferenc utca 117.

ZoDa-Vill

Kapcsolat

Kérj ajánlatot még ma!