Elektromos autó töltő kiépítése

Elektromos autó töltő

Töltsd otthonod kényelméből

Töltsd biztonságosan

Ha elektromos autót vásároltál, vagy gondolkodsz a vásárlásán, akkor biztos gondolkodtál már azon, hol fogod tölteni. erre több opció van. minden elektromos autóhoz adnak egy konnektorhoz csatlakoztatható töltőt ezzel viszonylag lassan 10-12 óra alatt tudod feltölteni az autód. Ha ennél gyorsabbra van szükséged, akkor neked egy fali töltőre van szükséged! Ezzel a készülékkel kb. 6-8 óra alatt feltudod tölteni az akkumulátort.

Melyik töltő való a te autódhoz? Ebben segítünk mi! Információk, amire szükségünk van: autó gyártó, típus, fedélzeti töltő. Ezek alapján, már tudunk ajánlani töltőt, amit beszerzünk, és ki is építünk otthonotokban. A töltőn felül szükségesek még áramkör védő berendezések, ajánlatunk erre is minden esetben kiterjed.

Elektromos autó töltő telepítés

A töltőkészülék sikeres kiválasztása után a helyszíni felmérés a következő lépés. Ellenőrizni kell, hogy rendelkezünk, elegendő teljesítménnyel a berendezés üzemeltetéséhez. A töltőkészülékek szabályozható teljesítménnyel rendelkeznek 10-32 Amper között, de ahhoz, hogy érezhető különbség legyen a töltési idők között, minimum 16 Amper szabad kapacitásra van szükség. Amennyiben ez nem áll rendelkezésre, lehetőségünk van teljesítménybővítésre, vagy teljesítményfigyelő berendezés használatára.

Elektromos autó töltő kiépítése otthon

Először is el kell dönteni, hová szeretnénk helyezni a töltőkészüléket. Mivel típusonként eltérő helyen vannak az autók töltőnyílásai, úgy kell pozícionálni a töltőt, hogy minél egyszerűbb legyen a csatlakoztatás. Ahhoz, hogy egy töltőberendezést biztonságosan üzemeltessünk, a következő kiegészítő egységekre is szükség van: egy megfelelő védelmű Fí relére, egy túlfeszültség levezetőre, valamint egy kismegszakítóra. Ezeket az eszközöket általában egy külön kiselosztóban szoktuk elhelyezni szabvány szerint maximum 5 méter távolságra a töltőberendezéstől. Nem újépítésű házak esetében a kábelezést általában falon kívüli kábelcsatornában végezzük. Minden esetben a lakás elosztójától kell kezdeni a kiépítést.

3 fázisú elektromos autótöltő

Ez a leggyorsabb töltési módszer, ha az autónk támogatja ezt a töltési módot. A legtöbb töltő képes 1 és 3 fázisú töltésre is, így csak az autó és ház villamos adottságain múlik melyiket lehet választani.

Elektromos autó töltő szerelő

Az elektromos autók nagy teljesítménnyel képesek tölteni, ezért a töltő kiépítését mindig bízza szakemberre.

Elektromos autó töltő javítása

Mint manapság a legtöbb elektronikai eszközt, úgy a töltőkészülékek javítását is a gyártó végzi. Szerencsére, nem tartalmaz mozgó alkatrészeket, így a meghibásodás esély igen csekély. Ha mégis valamilyen problémád adódna, mi segítünk felvenni a gyártóval a kapcsolatot, szükség esetén le- és visszaszerelni a töltőkészüléked.

Elektromos autó töltő használtan

Használt autótöltő készülék vásárlása esetén kiemelten figyeljünk, hogy a töltőkábel és a töltőfej sérülésmentes legyen. Figyeljünk még, hogy a töltő csatlakozó érintkezői korrodáció mentesek legyenek. Ha úgy érzi nem ért hozzá keressen minket bátran, segítünk a választásban!

Elektromos autó töltő árak

Otthoni elektromos autó töltő ár

Elektromos autó töltő árak 2022

Elektromos autó töltő árak Budapest

Elektromos autó töltő javítás árak

06 70 418 4367

Érdeklődjön telefonon!

zodavillszer@gmail.com

Kérjen ajánlatot e-mailben!

2310 Szigetszentmiklós

II.Rákóczi Ferenc utca 117.

ZoDa-Vill

Kapcsolat

Kérj ajánlatot még ma!