Villany vezeték áthúzása

Kiégett, sérült vezetékek javítása

Precíz munkavégzés

5 év garancia

Az elavult villanyhálózat rengeteg bosszúságot okozhat, legjobb esetben csak egy-két konnektor nem fog működni, rosszabb esetben, akár lakástűz is lehet belőle. A régi alumínium vezetékek és összesodort kötések, már nem alkalmasak korunk elektromos eszközeinek ellátására. Ha felújításban gondolkodsz, kezd a villanyszereléssel!

Egy modern lakásban elengedhetetlen a megfelelő számú és méretezett áramkör, általánosságban elmondható, hogy szobánként legalább két áramkör szükséges, valamint kötelező áramvédő kapcsolóval (Fí relével) ellátni az ingatlant.

Vezeték áthúzás

A régi lakások elektromos hálózat rendszerére az esetek nagy részében a vezetékek áthúzása megoldás lehet az öreg vezetékek kicserélésére. Vannak ahol még vászon szigetelés van a vezetékeken, és annyira vékony, mint a telefonkábel.

Vezeték áthúzás ár

Több tényező is befolyásolja az árat, például, hogy kell-e vésni, vagy megfelelő a meglévő csövezés. Ide kattintva megtalálod a villany vezetékek áthúzásának aktuális díjait épület típusra és m2-re lebontva.

Elektromos vezetékek cseréje

Amennyiben csőben van a vezeték, áthúzható ugyan, viszont csak pár áramkört lehet így kialakítani. Költségben ez olcsóbb, mint egy új rendszer bevésve. A sarkoknál lehetséges némi vakolatbontás, a legrosszabb esetben, ahol össze van roppantva a cső.

Villanyszerelés kábelezés

A legokosabb döntés, ha a lakásba való beköltözéskor, lakásfelújításkor végeztetjük el az elektromos hálózat állapotfelmérését is, illetve amennyiben szükséges a hálózat felújítását. Ez bár nem olyan látványos, mint a szoba falának kifestése, vagy egy új konyhabútor, mégis nincs bosszantóbb és költségesebb, mint ha pár hónappal a lakásfelújítás után derül ki, hogy az elektromos hálózatot muszáj felújíttatani, mivel az új fogyasztókat nem képes kiszolgálni a régi, elavult hálózat.

06 70 418 4367

Érdeklődjön telefonon!

zodavillszer@gmail.com

Kérjen ajánlatot e-mailben!

2310 Szigetszentmiklós

II.Rákóczi Ferenc utca 117.

ZoDa-Vill

Kapcsolat

Kérj ajánlatot még ma!