Tudástár

Otthonfelújítási támogatás villanyszerelésre

50%

A villanyszerelés költségeinek akár a felét is megspórolhatja.

Segítünk!

Kérje kollégáink segítségét a pontos információkkal kapcsolatban.

A lakásfelújítási támogatás egy remek lehetőség, hogy korszerűsítse elektromos rendszerét, modernebb energiatakarékos megoldásokat vezessen be otthonába, vagy kényelmesebbé esztétikusabbá tegye hálózatát. Akár még a dugaljak vagy villanykapcsolók kicserélésére is felhasználhatja a támogatást.

A támogatás nem csak olyan nagyobb munkákra vehető igénybe mint a teljes elektromos hálózat korszerűsítése vagy napelemes rendszerek beépítése, légkondicionáló vagy fűtésrendszer fejlesztése, hanem akár egészen apró munkálatokra, például kapcsolók, dugaljok, esztétikai megoldások kialakítására is. Ezzel a támogatással akár a felére csökkentheti költségeit.

50%

költségcsökkentés.

3.000.000 Ft

anyagi támogatás.

Amit mi tehetünk Önért a lakásfelújítási támogatás keretein belül .

Mindenképpen érdemes a legmegbízhatóbb szakembereket választani annak érdekében, hogy kihasználhassuk ezt a remek lehetőséget otthonunk fejlesztéséhez. Fontos, hogy olyan szakembert válasszunk, aki számlaképes és megköti Önnel a vállalkozói szerződést. 

Szakértő munkatársak.

Lényeges, hogy szakembereink tisztában legyenek a legújabb megoldásokkal, és a legjobb és leghatékonyabb megoldásokat tudják ajánlani számunkra, de ez magában mit sem ér rendkívül fontos, hogy a kivitelezés is pontos és hatékony legyen.

Hiteles tájékoztatás.

A hiteles tájékoztatás rendkívül fontos, hogy igénybe tudjuk venni ezt a támogatást, hiszen ezzel költségeink akár felét is megtakaríthatjuk.

06 70 418 4367

Érdeklődjön telefonon!

zodavillszer@gmail.com

Kérjen ajánlatot e-mailben!

2310 Szigetszentmiklós

II.Rákóczi Ferenc utca 117.

ZoDa-Vill

Kapcsolat

Kérj ajánlatot még ma!