Tudástár

Villanyszerelő

Pontos kezdéssel, határidőre

Hogy a munka átlátható legyen

Szerződéssel, számlával

Az aktuális szabályoknak megfelelően

Tapasztalt villanyszerelő csapatunk áll rendelkezésedre! 20 éve a szakmában! Felújításban gondolkodsz? Ne felejtsd a villamos hálózatot. Ha használt lakást veszel mindenképp érdemes a villamos hálózat átnézésével kezdeni, így később elkerülhetők a váratlan kiadások.

Munkánk során sok olyan helyen járunk, ahol a megrendelők kihagytak egy fontos lépést: a lakásvillamosság felújítást. Beköltözés után kezdtek el égett szagot érezni, bizony a konnektorok megadták magukat a modern berendezéseknek. Minden bútor a helyén, ki van festve. Mit lehet ilyenkor tenni? Ilyenkor már csak egy megoldás van: falon kívüli kábelcsatornában kialakítani az új hálózatot. Hogy ezt elkerülhessük érdemes már a felújítás elején villanyszerelőt hívni, együtt eldönteni szükséges e a villamossági felújítás.

Regisztrált villanyszerelő

Az Elektromos tervezés első lépése: megbeszéljük milyen gépeket fogtok használni, és kell-e teljesítményt bővíteni. Teljesítmény bővítést csak szolgáltató által regisztrált villanyszerelő végezhet. A tőlünk megrendelt felújítások esetén az összes szolgáltatóval kapcsolatos ügyintézést mi végzünk!

Villanyszerelő árak

A teljesítménybővítés árát az határozza meg, hogy hány Amperre van szükségünk és kell-e szabványosítani a mérőórát. 32Amperig mindenkinek ingyenes a szolgáltató felé, utána amperenként fizetünk. Tehát, ha mondjuk 3x16A-t szeretnénk igényelni, akkor a szolgáltató felé 16A fizetendő, ehhez jön még hozzá a regisztrált szerelő munkadíja, a szabványosítás anyagköltsége és az ügyintézés. Aktuális árakért érdeklődj az elérhetőségeink egyikén.

Villanyszerelő árak 2022

Idei évben az alapanyagok ebben a szektorban is emelkedtek. Az új szabványok miatt a mérőhelyeket plombált műanyag dobozban kell elhelyezni, ha teljesítményt szeretnénk bővíteni.

Villanyszerelő Budapest

Fő tevékenységi helyünk Budapest és egész Pest megye, díjmentes felmérés. Az ország többi részén csak nagyobb projekteket vállalunk!

Eon regisztrált villanyszerelő, Elmű regisztrált villanyszerelő

06 70 418 4367

Érdeklődjön telefonon!

zodavillszer@gmail.com

Kérjen ajánlatot e-mailben!

2310 Szigetszentmiklós

II.Rákóczi Ferenc utca 117.

ZoDa-Vill

Kapcsolat

Kérj ajánlatot még ma!